Inschrijven
Iedere judoka heeft recht op drie gratis proeflessen. Met de gratis proeflessen kan gekeken worden of judo iets voor u of uw kind is. U kunt een proefles aanvragen via de website of door de betreffende trainer te bellen. Wanneer u of uw kind op judo wil, kan u (uw kind) inschrijven.
Contributie
Techniektraining
€15.00
per maand
Proefles aanvragen
Meer informatie
Wedstrijdtraining
€8.00
per maand
In overleg met de trainer
Meer informatie
Krachttraining
€10.00
per maand
In overleg met de trainer
Meer informatie
De contributie voor techniektraining en wedstrijdtraining wordt per kwartaal geïncasseerd. De kosten voor krachttraining dient de sporter twee keer per jaar contant te betalen bij de trainer.
Stichting Leergeld
Stichting Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met laag inkomen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.
Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van een lokale stichting Leergeld indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar besteedbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt.
Kleding
Judopak kopen
Wanneer je op judo zit, moet je een eigen judopak hebben. Een nieuw judopak nodig? Dat kan eenvoudig en snel via Judoshop.nl!

Judoshop.nl is de online webshop voor judoka's, door judoka's. Met de code JVG betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Het enige is dat je pakketje afgeleverd wordt bij de Judovereniging in plaats van bij jou thuis. Vaak heb je de eerstvolgende training dan beschikking over je judopak.
Clubkleding
We hebben nu een vernieuwd assortiment met clubkleding. We bieden trainingsjassen, trainingsbroeken, truien, t-shirts en tassen aan met het logo van Judo Grootegast. De trainingsjas, T-shirt en tas worden standaard voorzien van het logo op de voorkant en naam van de vereniging (Judo Grootegast) op de achterkant. Je kan ervoor kiezen om je initialen te laten bedrukken. Op de afbeelding zie je hoe de clubkleding eruit ziet qua kleur en design.

De clubkleding wordt geleverd en bedrukt door Nienhuis Sport in Marum.
Uitschrijven
Om als lid uit te schrijven bij de judovereniging dien je het uitschrijfformulier in te vullen en in te leveren. Elke andere vorm van uitschrijven wordt als ongeldig beschouwd.