Judo Grootegast
Wedstrijdtraining
Voor de judoka's die geen genoeg kunnen krijgen van ons jaarlijkse minitoernooi of meer willen trainen, bieden wij wedstrijdjudo aan. Tijdens deze training werken de judoka's de gehele les aan wedstrijdtechnieken om toe te passen op grote toernooien.
Wij vinden het belangrijk dat judoka's ook leren omgaan met winnen en verliezen. Tijdens de training leren judoka's dit, maar tijdens officiële toernooien leer je hier nog meer mee omgaan.
Je kan, in overleg met de trainer, meetrainen op donderdag. Op deze dag wordt wedstrijdjudo gegeven aan leden van Judo Grootegast.
Meer info
Op donderdag vindt de wedstrijdtraining plaats. De trainer die wedstrijdtraining geeft, is Wietse Swart. Tijdens deze training leren judoka's de judotechnieken die ze kunnen gebruiken bij wedstrijden.
Tijdens deze training zijn ook judoka's aanwezig die geen wedstrijden volgen, maar die het leuk vinden om extra te sporten.


donderdag: 17:30 - 19:00
Wietse Swart
Judoka's die het leuk vinden om wedstrijden te volgen of extra te trainen.
In overleg met de trainer kan de judoka deelnemen aan de wedstrijdtraining. De judoka moet eerst een goede basis hebben.
€7.00