Judo Grootegast
Sponsors
Judo Grootegast wordt gesteund door bedrijven in de omgeving van Grootegast. De judovereniging is blij met deze bijdrage. Door deze ondersteuning kan de contributie laag blijven en kunnen we leuke activiteiten organiseren, onder anderen ons jaarlijkse minitoernooi.
Judoshop.nl
Judoshop.nl. De webwinkel met artikelen voor judoka's en budoka's. Opgericht voor judoka's, door judoka's. Onze passie, de vechtsport, doen we eer aan en met die gedachte staan we voor u klaar !
Nienhuis Sport
Judo Grootegast heeft een samenwerking met Henk Nienhuis, gevestigd in Marum. Samen bieden we onze clubkleding aan! Neem eens een kijkje in de (online) winkel voor meer sportmaterialen!
Univé
Univé is een maatschappelijk betrokken verzekeraar en vindt sponsoring heel belangrijk. Daarom steunt Univé Noord-Nederland jaarlijks veel verschillende verenigingen, activiteiten en evenementen in de regio's Assen, Roden en Groningen.
Brilmode Zuidhorn
Van iedere aankoop gedaan door een van de leden, wordt 3% van het bestede bedrag aan de vereniging gedoneerd. Brilmode Zuidhorn zet zich op die manier in voor het voortbestaan en de leefbaarheid van verenigingen uit de omgeving.
Essimo
Essimo.nl is een webshop voor artikelen voor vechtsporten in Nederland. Ze hebben meer dan 35 jaar ervaring in de vechtsport, waardoor je bij ons ook terecht kunt voor deskundig advies. Essimo heeft in het verleden diverse acties gesponsord rondom Albert Westerhof, die op verschillende grote nationale en internationale toernooien heeft gejudood.