Trainers
Rick van der Veen
Trainer groep 1 en 2
Als docent op het voortgezet onderwijs en assistent-trainer bij nabijgelegen judoschool heeft Rick ervaring in het lesgeven en trainen van kinderen. Al sinds zijn vijfde doet Rick aan judo en dat werd in 2013 beloond met de tweede zwarte band (2e Dan). Met deze ervaring geeft Rick training aan judoka's van 6 tot 12 jaar.
Gegevens
info@judogrootegast.nl
Wietse Swart
Trainer groep 3 en 4 | wedstrijdtrainer
Als vijfde Dan-judoka geeft Wietse les aan judoka's van 12 jaar en ouder. Daarnaast traint hij ook succesvol andere trainers, is hij examinator en kata-kenner. Tot slot is hij een succesvolle coach die Albert Westerhof zowel Olympisch kampioen als Europees- en Wereldkampioen heeft weten te maken. Als docent Lichamelijke Opvoeding weet Wietse hoe belangrijk het is om goed te bewegen.
Gegevens
info@judogrootegast.nl
Assistent-trainers
Jeffrey Bouwes
Als voormalig wedstrijdjudoka brengt Jeffrey zijn ervaring enthousiast over aan de judoka's op de mat. Jeffrey is student 'Handhaving en Veiligheid'. Als assistent-trainer helpt Jeffrey tijdens de trainingen de trainer mee. Op deze manier is het mogelijk dat de judoka's meer persoonlijke aandacht krijgen.
[foto]
Gegevens
info@judogrootegast.nl
Contact
't Spectrum
Kerkweg 5 te Sebaldeburen
info@judogrootegast.nl
Aanmelden nieuwsbrief
@JudoGrootegast
Judo Grootegast © 2019 | v2.0 | Made by Rick van der Veen