Judo Grootegast
Inschrijven
Iedere judoka heeft recht op drie gratis proeflessen. Met de gratis proeflessen kan gekeken worden of judo iets voor u of uw kind is. U kunt een proefles aanvragen via de website of door de betreffende trainer te bellen. Wanneer u of uw kind op judo wil, kan u (uw kind) inschrijven. Dit kan via het digitaal inschrijfformulier. Klik op de button hieronder.
Contributie
Techniektraining
€13.00
kosten per maand
Wedstrijdtraining
€7.00
kosten per maand
In overleg met de trainer
Krachttraining
€10.00
kosten per maand
In overleg met de trainer
De contributie van techniektraining en wedstrijdtraining wordt per kwartaal geïncasseerd. De kosten voor krachttraining dienen contant betaald te worden bij de trainer, twee keer per jaar.
Judopakken
Judopakken kun je makkelijk kopen via Judoshop, de online webshop voor judoka's. Met de code JVG betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Het enige is dat je pakketje afgeleverd wordt bij de Judovereniging in plaats van bij jou thuis. Vaak heb je de eerstvolgende training dan beschikking over je judopak.
Clubkleding
We hebben nu vernieuwd assortiment met clubkleding. We bieden trainingsjassen, trainingsbroeken, t-shirts en tassen aan met het logo van Judo Grootegast. De trainingsjas, T-shirt en tas worden standaard voorzien van het logo op de voorkant en naam van de vereniging (Judo Grootegast) op de achterkant. Je kan ervoor kiezen om je initialen op de trainingsjas en trainingsbroek te laten bedrukken. Op de afbeelding hiernaast zie je hoe de clubkleding eruit ziet qua kleur en design.

De clubkleding wordt geleverd en bedrukt door Nienhuis Sport in Marum.
Uitschrijven
Om als lid uit te schrijven bij de judovereniging dien je het uitschrijfformulier in te vullen en in te leveren. Elke andere vorm van uitschrijven wordt als ongeldig beschouwd.