Lidmaatschap
Proefles
Iedere judoka heeft recht op 3 gratis proeflessen. Met de gratis proeflessen kan gekeken worden of judo iets voor u of uw kind is. U kunt een proefles aanvragen via de website of door de betreffende trainer te bellen.
Proefles aanvragen
Inschrijven
Wanneer u of uw kind op judo wil, kan u (uw kind) inschrijven. De trainer heeft een inschrijfformulier voor u beschikbaar. Deze moet u invullen. Wanneer u lid wordt van de judovereniging, dan gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.
Inschrijfformulier downloaden
Algemene voorwaarden bekijken
Contributie
Wij vinden het belangrijk dat sport toegankelijk is voor iedereen. Wij proberen onze contributie zo laag mogelijk te houden. Wij zijn al jaren een van de goedkopere judoverenigingen van Noord-Nederland. Hieronder vindt u de prijzen die wij hanteren. De contributie wordt per kwartaal afgeschreven.
€ 13,00
Techniektraining
€ 7,00
Wedstrijdtraining
€ 10,00
Krachttraining
Randori-training
In een judoseizoen worden een aantal keren randori-trainingen gehouden. Deze nieuwe manier van trainen is gericht op een pedagogische aanpak: judoka's leren om op een veilige manier worpen in te zetten en worden hiervoor beloond met diploma's. De randori-trainingen zit bij de contributie in.
Meer informatie over randori-training
Judopak
Indien u of uw kind op judo gaat, dan zal er een judopak aangeschaft moeten worden. We raden u aan om via Judoshop een judopak te bestellen. Hier vindt u goedkope pakken voor elke judoka.
Naar de Judoshop
Uitschrijven
Wanneer u niet meer lid wil zijn van de judovereniging, dient u dit schriftelijk te doen. U kunt een uitschrijfformulier printen en inleveren.
Uitschrijfformulier downloaden
Contact
't Spectrum
Kerkweg 5 te Sebaldeburen
info@judogrootegast.nl
Aanmelden nieuwsbrief
@JudoGrootegast
Judo Grootegast © 2019 | v2.0 | Made by Rick van der Veen