Wedstrijdjudo
Voor de judoka's die geen genoeg kunnen krijgen van ons jaarlijkse minitoernooi of meer willen trainen, bieden wij wedstrijdjudo aan. Tijdens deze training werken de judoka's de gehele les aan wedstrijdtechnieken om toe te passen op grote toernooien.Wij vinden het belangrijk dat judoka's ook leren omgaan met winnen en verliezen. Tijdens de training leren judoka's dit, maar tijdens officiële toernooien leer je hier nog meer mee omgaan.
Vind je wedstrijden doen leuk?
Je kan, in overleg met de trainer, meetrainen op donderdag. Op deze dag wordt wedstrijdjudo gegeven aan leden van Judo Grootegast. In het menu, onderdeel Trainingen, vind je de tijden van wedstrijdjudo.
Bekijk lestijden
Toernooien
Toernooi Grootegast
Elk jaar organiseren we met onze naaste judoverenigingen een minitoernooi, waarbij judoka's wedstrijdervaring opdoen. Het minitoernooi vindt plaats tijdens de les. Deelnemende gastverenigingen zijn Judovereniging Marum, Shihan Drachten en Renshu Judo. Het toernooi vind op een vrijdag in november plaats. Tijdens de les wordt hier nadrukkelijk aandacht op gelegd, zodat de judoka's goed voorbereid zijn op het toernooi.
Regionale, nationale en internationale toernooien
Als je mee wil doen aan grotere toernooien, dan moet jij je daarvoor opgeven bij de wedstrijdcoördinator. Binnen de vereniging regelt Rick van der Veen de toernooien. Je kan toernooien doorgeven door in te loggen in het digitale ledensysteem.
Contact
't Spectrum
Kerkweg 5 te Sebaldeburen
info@judogrootegast.nl
Aanmelden nieuwsbrief
@JudoGrootegast
Judo Grootegast © 2019 | v2.0 | Made by Rick van der Veen